Slovenščina English Deutsch Croatia Serbia Russia
+386 3 837 02 80

Pravno obvestilo

Vse pravice pridržane. Uporaba spletnih strani www.eltras.si je dovoljena v obsegu in vsebinah, ki so objavljene na spletu, vendar ne morejo zamenjati in v celoti prevzeti vloge originalnih obvestil ali informacij.

 

Vsebine spletnega mesta je informativnega značaja, zato Eltras d.o.o. ne more prevzeti  nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov.

 

 

Politika zasebnosti 

Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta si bomo prizadevali zagotavljati njihovo ažurnost in točnost, vendar Eltras d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Uporaba vsebin je na lastno odgovornost. Ob napotitvi uporabnikov na druga spletna mesta ne  prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

 

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet varstva avtorske in drugih sorodnih pravic ter vseh oblik intelektualne lastnine in so uporabnikom na voljo le za njihovo uporabo, vendar ne z namenom uporabe v komercialne ali kakšne druge pridobitne namene. Eltras d.o.o. bo varoval zaupnost podatkov uporabnikov svojega spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili le z namenom izboljšanja spletnega mesta oz. za vzpostavitev stika z uporabnikom, če bo le-ta izrazil takšno željo.

 

 

Reference
Rofa
Lek
Gorenje
Mol
Ljubljanske mlekarne
Hemofarm
Hermi
KLS
Coca Cola
Norma
Alba
Union
Gorenje Tiki
ELTRAS transportna oprema in trgovina d.o.o.
Robanov Kot 12
3335 Solčava
+386 3 837 02 80