Slovenščina English Deutsch Croatia Serbia Russia
+386 3 837 02 80

PREDSTAVITEV PODJETJA

ELTRAS d.o.o. je družinsko podjetje s cca. 30 zaposlenimi. Ustanovljeno je bilo leta 1977 kot zasebno podjetje "Ključavničarstvo Klemenšek". Nekaj let kasneje je bilo zaradi širitve proizvodnega programa ustanovljeno podjetje "ELTRAS proizvodnja transportne opreme in trgovina d.o.o.", s katerim danes nastopamo na domačem in tujem trgu.

 

Razpolagamo s preko 2000 m2 proizvodnih prostorov, opremljenih z vso potrebno strojno opremo za izdelavo raznih mehanskih komponent, ki se uporabljajo v avtomatizaciji proizvodnih procesov. Naš strojni park obsega vse od klasičnih obdelovalnih naprav (stružnice, rezkalni stroji, hidravlične škarje, hidravlični krivilni stroj) do CNC obdelovalnih naprav, tudi za večje in zahtevnejše obdelovance.

 

Poleg posameznih naprav, ki jih izdelamo po lastni dokumentaciji ali po načrtih naročnika, prevzemamo tudi zaključene posle po principu "funkcionalni ključ", kjer z naročnikom rešimo najprej vse tehnološke zahteve, vse ostalo - kot je: projektiranje, izvedba, montaža in poizkusni zagon - pa opravimo mi. Pri obsežnejših in zahtevnejših poslih se povezujemo z uveljavljenimi firmami, zlasti na področju programske in strojne opreme za računalniško vodenje avtomatizirane proizvodnje.

 

Leta 2006 je bilo v Zemunu v Srbiji ustanovljeno podjetje ELTRAS-IN, katerega stoodstotni lastnik je podjetje ELTRAS d.o.o.. Namen tega podjetja je predvsem razširitev proizvodnega programa na tržišča balkanskih republik.

Reference
Rofa
Lek
Gorenje
Mol
Ljubljanske mlekarne
Hemofarm
Hermi
KLS
Coca Cola
Norma
Alba
Union
Gorenje Tiki
ELTRAS transportna oprema in trgovina d.o.o.
Robanov Kot 12
3335 Solčava
+386 3 837 02 80